• Miten myymme tuotteita?
  Marjatukku tarjoaa riskitöntä varainhankintaa kahdella eri tavalla.
  • Ensimmäinen ja suosituin tapa on ennakkomyynti. Tässä tapauksessa tilaatte meiltä infopaketin, joka sisältää kaiken myynnin aloittamiseen tarvitsemanne. Myytte tuotteita myyntikuvastoilla ja tilaatte lopuksi tuotteet meiltä ja jaatte ne asiakkaillenne. Maksatte laskun 14 päivän sisällä tuotteiden vastaanottamisesta.
  • Toinen tapa on suoramyynti. Suoramyynnissä tilaatte tuotteet etukäteen ja aloitatte myynnin niiden saavuttua. Keräätte rahat asiakkailta heti ja maksatte laskumme 30 päivän sisällä tuotteiden vastaanottamisesta. Myymättöimillä tuotteilla on täysi palautusoikeus.
 • Täytyykö meidän myydä tietyn summan edestä?
  Ei, emme vaadi mitään määrättyä myyntisummaa vaan päätätte päämääränne itse. Ansaitsette 5,00€ jokaisesta myymästänne tuotepaketista. Pienin tilattava määrä on kutenkin 20 tuotetta jolloin saatte myös toimituksen ilmaiseksi.
 • Kuinka kauan saamme myydä tuotteita?
  Kampanjan pituuden päätätte itse. Suosittelemme kuitenkin ettei kampanja-aika olisi kolmea viikkoa pidempi, jotta myyjien aktiivisuus pysyy huipussaan.
 • Täytyykö meidän maksaa jotakin etukäteen?
  Ei. Infopaketti on täysin maksuton ja riippuen myyntitavasta on teillä 14 päivää (ennakkomyynti) tai 30 päivää (suoramyynti) maksuaikaa toimituspäivästä laskien tuotteille, jotka tilaatte. Näin ollen ehditte jakaa tuotteet ja periä maksun asiakkailtanne hyvissä ajoin, ennen kuin lasku erääntyy.
 • Paljonko ansaitsemme?

  Ansionne per tuote on 5,00€ riippumatta tuotemäärästä jonka myytte. Oman ansionnne pidätte itsellänne ja tilitätte Marjatukulle ainoastaan sisäänostohinnan.

  Määrä myytyjä pusseja Ansio / pussi
  1-9999 5,00€
     

  Laskutamme tilaamanne tuotemäärän x sisäänostohinta/tuote, ansionne on tämän erotus.

 • Mikä ihmeen infopaketti? Mitä se sisältää?
  Infopaketti sisältää kaiken tarvittavan myynnin aloittamiseen, infoesitteen, myyntikuvastoja (suositus 2 kpl / myyjä), kuittipohjan, tilityslomakkeen sekä maistiaispussin pakastekuivattuja marjoja. Tilaa ilmainen infopaketti tästä!
 • Mitä yhteyshenkilönä oleminen tarkoittaa?
  Yhteyshenkilö on vastuussa myyntikampanjasta luokan/joukkueen/yhdistyksen osalta. Hän on myös vastuussa tuotteiden tilaamisesta sekä niistä koituvasta laskusta. Yhteyshenkilön on oltava yli 18 vuotias ja hänen on hyväksyttävä, että henkilötunnus kysytään ja luottotiedot tarkistetaan.